Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose oliebollenbakker boos op jaarlijkse AD-test

Geplaatst opwoensdag 20 december 2017 - 12:40

De Venlose oliebollenbakker Greetje Kippers is boos op het AD dat dit jaar weer een oliebollentest uitvoerde.

Zij vindt de manier van handelen schofterig.

Juryrapport
Afgelopen weekend werd het juryrapport bij haar kraam onder de deur geschoven. Resultaat: ze kreeg een 4.4 voor haar baksels. Volgens het juryrapport leert de Venlose ondernemer het nooit.

Spons
Het is niet voor het eerst dat de Venlose kraam een veeg uit de pan krijgt bij de AD oliebollentest. In 2015 scoorde de kraam bij het Trefcenter slecht. Toen werd de vergelijking gemaakt met een spons die je in stukken snijdt.

Smaak
Op de resultaten uit de test kunnen de oliebollenbakkers volgens Kippers niet reageren. Ook is het moeilijk om over smaak te twisten. Smaken verschillen namelijk en volgens de Venlose bestaat er geen perfecte bol. Kippers vindt dat de krant moet stoppen met de jaarlijkse test.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen