Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose misbruik-opa blijft voorlopig in de cel

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 17:06

De 75-jarige André V. uit Venlo blijft nog drie maanden vastzitten.

De man wordt ervan verdacht dat hij jarenlang kinderen misbruikte op camping De Somerense Vennen in Lierop. De Venlonaar stond op de camping bekend als opafiguur.

Lees ook: Bejaarde man vast voor kindermisbruik op camping

Eerder veroordeeld
V. werd in 2002 ook al eens veroordeeld voor ontucht met een minderjarige. Nu zou hij een meisje zeventien jaar lang hebben misbruikt. Volgens Omroep Brabant begon het misbruik van het verstandelijk beperkte meisje ongeveer op haar negende. Het andere slachtoffertje was drie jaar oud.

Lees ook: Reclassering hield geen toezicht op misbruikopa

Reclassering
De man hoefde na zijn eerdere veroordeling niet in de gaten gehouden te worden door de reclassering. Wel moest V. deelnemen aan een hulpverleningsprogramma. Ook kreeg hij een celstraf van één jaar, waarvan 337 dagen voorwaardelijk, en een taakstraf opgelegd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen