Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose maakt kerstpakketten voor honderden kinderen

Geplaatst opzaterdag 10 december 2016 - 14:09

Saskia Theunissen uit Venlo heeft voldoende geld ingezameld om voor 280 kinderen die in een woongroep of gezinshuis wonen een kerstpakket samen te stellen.

Maandag had ze nog 700 euro nodig om de kerstpakketten voor de kinderen te maken, maar met dank aan gulle gevers is het toch gelukt. Dat meldt Omroep Venlo.

Bioscoop
"Alle 280 kinderen kunnen naar de bios én een snack of drinken nuttigen dankzij jullie gulle bijdragen! Ook krijgen alle kids een mooie persoonlijke kerstkaart in het kerstpakket", schrijft de Venlose trots op haar Facebookpagina.

Actie
De Venlose wilde speciaal voor de feestdagen iets doen voor kinderen in Noord- en Midden-Limburg die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in hun eigen gezin. "Wat een fantastische vlucht heeft deze actie genomen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Het aantal kerstpakketten neemt dit jaar flink toe'
Man steelt kerststukken van bejaarde vrouwen
Kersthuis Venlo is toeristische trekpleister
Naar de tandarts voor een kerstboom
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen