Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose journalist Albert Lamberts met pensioen

Geplaatst opmaandag 29 december 2014 - 14:44

Venlonaar Albert Lamberts (64) beleefde maandag zijn laatste werkdag als journalist. Daarmee komt een einde aan een 46-jarige loopbaan.

Lamberts begon zijn loopbaan bij Dagblad voor Noord-Limburg waar hij werkte op de redactie Venray, de sportredactie en de Venlose stadsredactie.

Boeken
In 1985 maakte hij de overstap naar het weekblad E3 Journaal, waar hij tot maandag voor schreef. Daarnaast kreeg Lamberts bekendheid als schrijver van boeken over vooral Venlose en Noord-Limburgse onderwerpen.

Een interview met Albert Lamberts is te lezen in Dagblad de Limburger van dinsdag.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Cartoonist Piet Camps uit Venlo overleden
Kunstenaar Toon Willemsen overleden
Jett Rebel bezorgt poppodium Venlo primeur
Lau Geeraets
Lau Geeraets voor de rechter
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen