Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose handbalsters trekken aan langste eind tegen Dalfsen

Geplaatst opzondag 10 februari 2019 - 15:45

De vrouwen van Cabooter/Handbal Venlo hebben in Overijssel twee punten aan hun eredivisietotaal toegevoegd. In Dalfsen werd met 25-23 gewonnen.

De wedstrijd tussen de twee ploegen ging in de eerste helft lang gelijk op. Dalfsen nam pas kort voor rust een voorsprong van twee treffers: 12-10.

Gat slaan
Na de hervatting trokken de Venlose vrouwen de stand weer gelijk, waarna de stand een tijdlang in evenwicht bleef. Een kwartier voor het einde sloeg het Venlose team een gat van vier treffers. Dalfsen kwam sterk terug en wist het verschil tot één doelpunt terug te brengen. Handbal Venlo wist in de slotfase het doel van Dalfsen nog een keer te vinden en won met 25-23.

Handbal Venlo was al zeker van de play-offs en staat met 24 punten uit zestien wedstrijden op de derde plaats in de eredivisie. V&L staat vijfde met vijftien punten, maar heeft pas veertien wedstrijden gespeeld.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen