Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose handbaldames verliezen oefenpot van Zuid-Korea

Geplaatst opzondag 20 mei 2018 - 16:34

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben het vriendschappelijk duel tegen het nationale team van Zuid-Korea verloren.

In Sporthal Craneveld werd het zondagmiddag 23-35 voor de bezoekers, die in Europa meerdere wedstrijden spelen. Aan Venlose zijde speelden de nieuwkomers Renske Michielsen en Sharon Grummel.

Verdienstelijk
Handbal Venlo gaf het Zuid-Koreaanse team verdienstelijk partij en keek bij rust tegen een 10-15 achterstand aan. Na de hervatting bouwden de bezoekers de voorsprong verder uit.

Europese trip
Het Zuid-Koreaanse team telt twintig speelsters en acht begeleiders en vervolgt zijn Europese trip met enkele wedstrijden in Montenegro. Vorig jaar kwamen de Zuid-Koreaanse mannen in Venlo op bezoek. De wedstrijd eindigde toen in een 17-36 overwinning voor het Koreaanse team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen