Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose finalist Miss Tattoo: Lijf is een dagboek

Geplaatst opzondag 31 januari 2021 - 22:31

De 32-jarige Venlose Samantha Mous is een van de vijftien finalisten die meestrijdt om de titel Miss Tattoo Nederland.

Toen ze voor het eerst een tatoeage liet zetten, had ze de smaak niet meteen te pakken. "Het deed zoveel pijn, dat ik me toen voornam er nooit meer een te zetten."

Finale
Inmiddels is ze zestien tatoeages verder en gaat ze de strijd aan met de andere vrouwen. Ze schreef zich in voor de verkiezing nadat ze een advertentie op internet had gezien. Van de veertig kandidaten gingen er vijftien door naar de finale, waaronder Mous. "We moeten ons in de finale laten zien aan een jury. Die bekijkt de tatoeages en zal ook vragen stellen. Ik hoop over de tatoeages, maar dat weet ik niet zeker", grapt Mous.

Herinneringen
De tatoeages van Samantha vormen samen een dagboek op haar lijf. Ze hebben veelal een persoonlijke herinnering. Bijvoorbeeld aan haar opa, waarvan ze de sterfdag op haar been heeft laten tatoeëren. Maar ook haar allereerste vriendje heeft een blijvend plekje op haar lijf gekregen.

Bekijk hier de tatoeages en bijbehorende herinneringen van Samantha.

Nog lang niet klaar
Samantha's collectie telt zestien tatoeages, en ze is nog lang niet klaar. "Ik wil mijn hele been nog vol laten tatoeëren, mijn arm én mijn rug. Nog genoeg te doen." Op de vraag of er ook no-go zones zijn voor tatoeages op haar lijf antwoordt ze: "De grens ligt bij mij nek. Daar wil ik geen tatoeage, en ook niet op mijn gezicht."

Stemmen via sociale media
Dit jaar verloopt bijna alles anders dan normaal, en dus ook de Miss Tattoo verkiezing. Mensen kunnen via sociale media stemmen op de kandidaten en zelfs 'applaus' kopen. Een soort van extra stemmen voor de kandidaten. De uitslag van de online-stemming bepaalt voor de helft wie de finale op zondag 7 februari in Eindhoven wint. De andere doorslaggevende factor is het juryoordeel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging