Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose de beste in bikinifitnesswedstrijd

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 16:03

De uit Venlo afkomstige Kelly Moreno heeft zondag de Iron Maiden-wedstrijd op haar naam geschreven.

De Iron Maiden is een prestigieus bikinifitness-kampioenschap, een zijtak van bodybuilding.

(Aan)spannend
In het Zuid-Hollandse Sommelsdijk lette de jury onder meer op de presentatie, het uiterlijk en hoe bruin de deelnemer is, weet Omroep Venlo. Deelnemers moeten enkele houdingen aannemen om te tonen wat ze in huis hebben. Uiteindelijk kwam Moreno bij de (aan)spannende wedstrijd als winnaar uit de bus.

Pro League
Het gevolg van de overwinning is dat Moreno haar opwachting mag gaan maken in de Pro League, een internationaal niveau waarbij ook de wereldtop acte de présence zal geven. Die Pro League staat in november in Amsterdam op de rol.

Spierpijn
Moreno's coach Glenn Gravenbeek laat aan het lokale medium weten dat zijn protegé echter eerst zal moeten herstellen van de topprestatie van zondag. "Kelly stikt van de spierpijn, omdat ze tijdens de wedstrijd constant bezig was met het aanspannen van haar spieren", zo zegt hij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen