Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose de beste in bikinifitnesswedstrijd

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 16:03

De uit Venlo afkomstige Kelly Moreno heeft zondag de Iron Maiden-wedstrijd op haar naam geschreven.

De Iron Maiden is een prestigieus bikinifitness-kampioenschap, een zijtak van bodybuilding.

(Aan)spannend
In het Zuid-Hollandse Sommelsdijk lette de jury onder meer op de presentatie, het uiterlijk en hoe bruin de deelnemer is, weet Omroep Venlo. Deelnemers moeten enkele houdingen aannemen om te tonen wat ze in huis hebben. Uiteindelijk kwam Moreno bij de (aan)spannende wedstrijd als winnaar uit de bus.

Pro League
Het gevolg van de overwinning is dat Moreno haar opwachting mag gaan maken in de Pro League, een internationaal niveau waarbij ook de wereldtop acte de présence zal geven. Die Pro League staat in november in Amsterdam op de rol.

Spierpijn
Moreno's coach Glenn Gravenbeek laat aan het lokale medium weten dat zijn protegé echter eerst zal moeten herstellen van de topprestatie van zondag. "Kelly stikt van de spierpijn, omdat ze tijdens de wedstrijd constant bezig was met het aanspannen van haar spieren", zo zegt hij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen