Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose de beste in bikinifitnesswedstrijd

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 16:03

De uit Venlo afkomstige Kelly Moreno heeft zondag de Iron Maiden-wedstrijd op haar naam geschreven.

De Iron Maiden is een prestigieus bikinifitness-kampioenschap, een zijtak van bodybuilding.

(Aan)spannend
In het Zuid-Hollandse Sommelsdijk lette de jury onder meer op de presentatie, het uiterlijk en hoe bruin de deelnemer is, weet Omroep Venlo. Deelnemers moeten enkele houdingen aannemen om te tonen wat ze in huis hebben. Uiteindelijk kwam Moreno bij de (aan)spannende wedstrijd als winnaar uit de bus.

Pro League
Het gevolg van de overwinning is dat Moreno haar opwachting mag gaan maken in de Pro League, een internationaal niveau waarbij ook de wereldtop acte de présence zal geven. Die Pro League staat in november in Amsterdam op de rol.

Spierpijn
Moreno's coach Glenn Gravenbeek laat aan het lokale medium weten dat zijn protegé echter eerst zal moeten herstellen van de topprestatie van zondag. "Kelly stikt van de spierpijn, omdat ze tijdens de wedstrijd constant bezig was met het aanspannen van haar spieren", zo zegt hij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen