Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose broer en zus matchmakers in Married At First Sight

Geplaatst opwoensdag 5 januari 2022 - 11:02

In het zevende seizoen van het RTL-programma Married At First Sight versterken Radboud en Liselotte Visser het team van experts. Zij zijn toegevoegd als matchmakers.

De broer en zus uit Venlo werken voor het bedrijf Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie, waarvan Radboud directeur is.

MAFS
Het is de eerste keer dat de twee meedoen aan het trouwprogramma waarbij vreemde mensen door middel van tests en onderzoeken aan elkaar gematcht worden. Als blijkt dat de twee goed bij elkaar passen, stappen ze samen in het huwelijksbootje. Ze zien elkaar voor het eerst aan het altaar.

Danny
Vorig jaar was Limburg ook al present in het programma, toen met deelnemer Danny Roex uit Echt. Hij werd gekoppeld aan Rein van Gastel. Hoewel het avontuur goed begon voor de twee, bleven zij niet getrouwd aan het eind van het programma.

Lees ook: Van chocolatier naar BN'er: Danny Roex over deelname MAFS

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen