Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose broer en zus matchmakers in Married At First Sight

Geplaatst opwoensdag 5 januari 2022 - 11:02

In het zevende seizoen van het RTL-programma Married At First Sight versterken Radboud en Liselotte Visser het team van experts. Zij zijn toegevoegd als matchmakers.

De broer en zus uit Venlo werken voor het bedrijf Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie, waarvan Radboud directeur is.

MAFS
Het is de eerste keer dat de twee meedoen aan het trouwprogramma waarbij vreemde mensen door middel van tests en onderzoeken aan elkaar gematcht worden. Als blijkt dat de twee goed bij elkaar passen, stappen ze samen in het huwelijksbootje. Ze zien elkaar voor het eerst aan het altaar.

Danny
Vorig jaar was Limburg ook al present in het programma, toen met deelnemer Danny Roex uit Echt. Hij werd gekoppeld aan Rein van Gastel. Hoewel het avontuur goed begon voor de twee, bleven zij niet getrouwd aan het eind van het programma.

Lees ook: Van chocolatier naar BN'er: Danny Roex over deelname MAFS

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen