Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose artiest brengt muzikale ode aan Ramses Shaffy

Geplaatst opvrijdag 29 november 2019 - 13:08

De Venlose Baer Traa staat in De Maaspoort in zijn woonplaats om een ode aan Ramses Shaffy te brengen.

De 29-jarige Traa is als laatste solist toegevoegd aan het programma over Nederlands grootste chansonnier.

Op de planken
De Venlonaar kreeg landelijke bekendheid toen zijn eerste single ‘Stone Cold Woman’ door radiopresentator Gerard Ekdom werd benoemd als ‘vijf sterren track’. Naast de singer-songwriter staan ook het Metropole Orkest, musicalster William Spaaij, zangeres Jenny Arean, zanger Jeangu Macrooy en acteur Maarten Heijmans op de planken. Het Metropole Orkest laat met de artiesten horen hoe levend het werk is van de zanger van onder andere 'We zullen doorgaan', 'Laat me', en 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder'.

Uitverkocht
Ramses Shaffy stierf tien jaar geleden aan slokdarmkanker. De voorstelling is behalve in Venlo ook in Amsterdam en Den Haag te zien. In die steden is Ramses Leeft! al uitverkocht. Voor Venlo zijn wel nog kaarten beschikbaar.

De voorstelling Ramses Leeft! is op 11 december in het theater te zien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen