Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlosche Boys blijft in eerste klasse

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 20:44

Venlosche Boys blijft in de eerste klasse. De voetballers hoeven daarvoor de beslissingswedstrijd tegen Prinses Irene uit Nistelrode niet meer te spelen.

Jong De Graafschap heeft zich namelijk teruggetrokken uit de derde divisie.

Extra plek
Door het terugtrekken van de Doetinchemse club komt er in de lager liggende klasse een extra plek vrij. Een hoofdklasser neemt komend seizoen de plaats van De Graafschap in de derde divisie over en een eerste klasser 'verhuist' dan naar de hoofdklasse.

Loting
De ploeg die afgelopen seizoen voor het eerst in de eerste klasse uitkwam, zou zich via de nacompetitie in deze klasse moeten zien te handhaven door Prinses Irene te verslaan. De KNVB heeft geloot en bepaald dat beide teams komend seizoen in de eerste klasse voetballen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen