Overslaan en naar de inhoud gaan

Venloos transgenderkoppel loopt Turkse chirurgiekliniek plat

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 10:14

Louisa Jansen is in Turkije onder het mes gegaan. De TLC-ster ging naar dat land voor plastische chirurgie om vrouwelijke vormen te krijgen. Haar partner gaat in het najaar ook terug voor een operatie.

De wederhelft van Rowan, samen het bekendste transgenderstel van Nederland, is maandag in een kliniek in Istanbul geholpen aan haar taille, billen en heupen.

Taille gemaakt
De operatie is goed verlopen. Wel moest Louisa overgeven na de narcose, zegt ze tegen Shownieuws. Chirurgen hebben bij de realityster, die in 2020 Nederland wil vertegenwoordigen op het Songfestival, vet weggehaald en dat weer op de heupen geplaatst. "Zodat ik een beetje een taille heb. Dus ik heb nu een beetje een vrouwelijker lichaam."

Kont van Jennifer Lopez
Zo vergelijkt Jansen haar kont nu met die van Jennifer Lopez. "Die kan ik nu laten verzekeren", grapt ze. Na de operatie was de Venlose transgenderdiva ook al snel op de been. "Zo blij met wat ik al heb gezien", schrijft ze op Instagram.

Lees ook: Rowan geopereerd aan borsten: belangrijke stap in transitie

Sixpack als kerstcadeau
Haar partner Rowan is bezig met de transitie van vrouw naar man. In juli werd hij al geholpen aan zijn borsten. Vlak voor de feestdagen reist het stel terug naar Istanbul volgens Shownieuws. Rowan geeft zichzelf dan een sixpack als kerstcadeau. Een Istanbulse kliniek biedt namelijk sixpack-operaties aan: ze maken dan littekens op het spierweefsel, waardoor het lijkt alsof je buikspieren hebt. Daar gaat Rowan in december voor.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen