Overslaan en naar de inhoud gaan

Venloos transgenderkoppel loopt Turkse chirurgiekliniek plat

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 10:14

Louisa Jansen is in Turkije onder het mes gegaan. De TLC-ster ging naar dat land voor plastische chirurgie om vrouwelijke vormen te krijgen. Haar partner gaat in het najaar ook terug voor een operatie.

De wederhelft van Rowan, samen het bekendste transgenderstel van Nederland, is maandag in een kliniek in Istanbul geholpen aan haar taille, billen en heupen.

Taille gemaakt
De operatie is goed verlopen. Wel moest Louisa overgeven na de narcose, zegt ze tegen Shownieuws. Chirurgen hebben bij de realityster, die in 2020 Nederland wil vertegenwoordigen op het Songfestival, vet weggehaald en dat weer op de heupen geplaatst. "Zodat ik een beetje een taille heb. Dus ik heb nu een beetje een vrouwelijker lichaam."

Kont van Jennifer Lopez
Zo vergelijkt Jansen haar kont nu met die van Jennifer Lopez. "Die kan ik nu laten verzekeren", grapt ze. Na de operatie was de Venlose transgenderdiva ook al snel op de been. "Zo blij met wat ik al heb gezien", schrijft ze op Instagram.

Lees ook: Rowan geopereerd aan borsten: belangrijke stap in transitie

Sixpack als kerstcadeau
Haar partner Rowan is bezig met de transitie van vrouw naar man. In juli werd hij al geholpen aan zijn borsten. Vlak voor de feestdagen reist het stel terug naar Istanbul volgens Shownieuws. Rowan geeft zichzelf dan een sixpack als kerstcadeau. Een Istanbulse kliniek biedt namelijk sixpack-operaties aan: ze maken dan littekens op het spierweefsel, waardoor het lijkt alsof je buikspieren hebt. Daar gaat Rowan in december voor.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen