Overslaan en naar de inhoud gaan

Venloos gezin zet alle luxe aan de kant voor bitcoins

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 13:23

De familie Taihuttu uit Venlo verkocht zo ongeveer haar hele hebben en houden om te investeren in bitcoins.

Het huis, motoren en luxespullen moesten wijken om plaats te maken voor de digitale munt.

Lees ook: Venloos huis verkocht voor bitcoins

Maar wat zijn bitcoins? Dit filmpje legt het uit:

Camping
De familie woont nu in een chalet op een camping in Horst aan de Maas. Daar is veel minder luxe dan ze gewend zijn. Ook is de ruimte in een chalet beperkt. De drie dochters hebben er niet meer ieder hun eigen bed, maar delen een driedubbel stapelbed. Ook een deel van hún spullen is verkocht, maar inmiddels zijn ze wel al gewend aan minder luxe.

Media-aandacht
Waar ze wel aan moeten wennen is de vele media aandacht uit binnen- en buitenland. Nieuwszenders uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Duitsland kwamen al langs. Want die vinden het bijzonder wat ze doen. Niet iedereen zou immers zo’n stap durven wagen.

Rijk
De familie hoopt veel geld te verdienen met de investering, omdat de waarde van bitcoins stijgt. Vader Taihuttu hoopt in 2020 een rijk man te zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen