Overslaan en naar de inhoud gaan

Venloos gezin zet alle luxe aan de kant voor bitcoins

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 13:23

De familie Taihuttu uit Venlo verkocht zo ongeveer haar hele hebben en houden om te investeren in bitcoins.

Het huis, motoren en luxespullen moesten wijken om plaats te maken voor de digitale munt.

Lees ook: Venloos huis verkocht voor bitcoins

Maar wat zijn bitcoins? Dit filmpje legt het uit:

Camping
De familie woont nu in een chalet op een camping in Horst aan de Maas. Daar is veel minder luxe dan ze gewend zijn. Ook is de ruimte in een chalet beperkt. De drie dochters hebben er niet meer ieder hun eigen bed, maar delen een driedubbel stapelbed. Ook een deel van hún spullen is verkocht, maar inmiddels zijn ze wel al gewend aan minder luxe.

Media-aandacht
Waar ze wel aan moeten wennen is de vele media aandacht uit binnen- en buitenland. Nieuwszenders uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Duitsland kwamen al langs. Want die vinden het bijzonder wat ze doen. Niet iedereen zou immers zo’n stap durven wagen.

Rijk
De familie hoopt veel geld te verdienen met de investering, omdat de waarde van bitcoins stijgt. Vader Taihuttu hoopt in 2020 een rijk man te zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen