Overslaan en naar de inhoud gaan

Venloos dancefestival RUIS maakt eerste namen bekend

Geplaatst opdonderdag 23 maart 2017 - 9:59

Het Dancefestival RUIS keert deze zomer terug op Greenpark Venlo en de eerste artiesten die plaatjes komen draaien zijn bekendgemaakt.

Zo zullen onder andere Marcel Fengler, Sandrien en Yung Internet draaien op het driedaagse festival.

Duits
De Duitse techno-dj Marcel Fengler werd bekend als een van de eerste vaste dj's van de Berlijnse techno-tempel Berghain, voor velen het walhalla als het gaat om technomuziek. Fengler staat symbool voor het Duitse techno-geluid van dit moment, zo meldt Omroep Venlo.

Amsterdam
Ook Sandrien draait inmiddels al de nodige jaren mee. De Amsterdamse dj wordt omschreven als de grootste rijzende ster in de Nederlandse dance-wereld en is een graag geziene gast op technofestivals als Awakenings en DGTL. Haar stadsgenoten van Yung Internet zijn de hiphop-sensatie van het moment.

Het is de vierde editie van het dancefestival op het voormalige Floriadeterrein. Het festival vindt plaats op 2, 3 en 4 juni.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Festival Ruis gaat niet door
Poppodia vullen podium op Venloos dancefestival
RUIS-dancefestival Venlo trekt 6500 bezoekers
Londonbeat en Snap! naar Venlo voor nieuw festival
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen