Overslaan en naar de inhoud gaan

Venloop gaat niet meer door in 2021

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 10:11

De Venloop is opnieuw verplaatst. Het loopevenement was al verplaatst van maart naar september, maar ook die datum blijkt niet haalbaar.

De geldende coronamaatregelen maken het niet mogelijk om het evenement te organiseren. Het evenement staat nu in maart 2022 gepland.

Geen maatregelen
Volgens voorzitter Erik Schnock van Stichting Venloop was de organisatie enkel mogelijk als er geen beperkende maatregelen zouden zijn. "Testen voor toegang is bij ons evenement geen optie, omdat er geen sprake is van een gesloten evenemententerrein. Ook de 1,5 meter maatregel vormt momenteel nog een belemmering. Het ging even de goede kant op, maar twee weken geleden werden evenementen weer verboden." De organisatie zegt dat de gezondheid van deelnemers, publiek en vrijwilligers voorop staat.

De Venloop wordt nu georganiseerd van 23 tot en met 27 maart 2022.

Lees ook: Venloop 2021 verplaatst naar nieuwe datum

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen