Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlonaar rijbewijs kwijt na race van Eindhoven naar Limburg

Geplaatst opvrijdag 24 april 2020 - 7:34

Een automobilist uit Venlo is donderdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij met een snelheid van ruim 230 kilometer per uur over de A67 raasde.

Volgens de politie trok de 19-jarige chauffeur in Eindhoven al de aandacht, omdat hij met een hoop kabaal door de stad scheurde.

SIV
Toen hij met zijn Mercedes over de A67 richting Limburg reed kwam zijn gemiddelde snelheid uit op 203 kilometer per uur. Een aantal Snelle Interventie Voertuigen (SIV) van de Landelijke Eenheid hebben geholpen om de auto tot stilstand te dwingen.

De Venlonaar kan volgens de politie een fikse boete tegemoet zien.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen