Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlonaar op wereldtour met 'Adje' Vandenberg

Geplaatst opzondag 2 februari 2020 - 16:50

Voor de 27-jarige Randy van der Elsen uit Venlo wordt een rock 'n roll droom werkelijkheid. De bassist is gevraagd door Adriaan (Adje) Vandenberg om op wereldtournee te gaan met hardrockformatie Vandenberg.

De hardrockband scoorde in de jaren tachtig een wereldhit met Burning Heart. Adje Vandenberg (65) werd daarna ook bekend als gitarist van Whitesnake.

Los Angeles
Adje Vandenberg heeft onlangs een album opgenomen in Los Angeles en gaat met een nieuwe line-up op tour. Behalve bassist Randy van der Elsen en gitarist Adje Vandenberg bestaat de band uit zanger Ronnie Romero en drummer Koen Herfst.

Trots
"Ik wist het al een tijdje maar kon het aan niemand vertellen totdat het management het persbericht uitbracht", vertelt een trotse Randy van der Elsen. De jonge muzikant heeft al heel wat meters gemaakt in de muziek. Als bassist bij de bands TANK en Motorjesus heeft hij veel van de wereld gezien. Als volwaardig lid van Vandenberg komt daar voorlopig geen einde aan.

'Die lange'
Het verlossende telefoontje kreeg hij van Adje Vandenberg zelf. Van der Elsen was aan het werk en stond in de productiehal van een bedrijf in Reuver. "Adje zei: ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Wat wil je het eerste horen?" Een verbouwereerde Van der Elsen kon even niks uitbrengen en dacht dat het feest met Vandenberg niet door zou gaan. Toen zei de wereldberoemde gitarist van bijna twee meter tegen hem. "Het goede nieuws is dat je in de band zit en het slechte nieuws is dat je voorlopig met 'die lange' zit opgescheept'."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen