Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlonaar gewond bij schietpartij in Blerick

Geplaatst opmaandag 11 oktober 2021 - 13:47

Een man uit Venlo raakte woensdag 6 oktober gewond bij een schietincident op de Burgemeester Gommansstraat in Blerick. In de buurt van de rotonde bij het station kregen de inzittenden van twee auto's woensdagavond rond 20:30 uur ruzie met elkaar.

Dat meldt de politie maandag.

Ziekenhuis
Het incident liep zo ver uit de hand dat er uiteindelijk geschoten werd. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. Hij is inmiddels weer thuis.

De politie is bezig met een onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen