Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlonaar gaat in Engels speechen over 'living my fantasy'

Geplaatst opdinsdag 10 april 2018 - 6:01

Rens Titulaer uit Venlo gaat dinsdag proberen de Limburgse eer hoog te houden tijdens de finale van de Junior Speaking Contest in Amersfoort.

Dat is een wedstrijd waarbij scholieren van de tweede en derde klas een speech geven in het Engels.

Filosofische draai
In beide categorieën zijn er in totaal acht deelnemers. Thema van de wedstrijd is 'Living my fantasy'. Daar waar in de voorrondes de meeste concurrenten een betoog hielden over hun eigen fantasie, gaf de scholier van College Den Hulster er een filosofische draai aan. Die insteek en zijn goede taalbeheersing geven hem volgens eigen zeggen een goede kans om de wedstrijd te winnen bij de tweedeklassers.

De winnaar krijgt een waardebon van 100 euro.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen