Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlonaar David Kalokoh tekent contract bij Ajax

Geplaatst opzaterdag 27 maart 2021 - 16:01

Venlonaar David Kalokoh heeft bij Ajax zijn eerste profcontract getekend. De overeenkomst heeft een duur van drie jaar.

De 15-jarige linksbuiten stapte in 2018 van VVV-Venlo over naar Ajax.

Speler met potentieel
Op dit moment maakt de veel scorende speler deel uit van Ajax onder 17. Eerder was hij al speler van Ajax O15. Met het aanbieden van het meerjarig contract geeft de Amsterdamse club aan dat het veel potentieel in de Limburgse speler ziet. Vorig seizoen scoorde hij maar liefst twintig treffers in het Ajax-shirt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen