Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo wil panden Satudarah sluiten na drugsvondst

Geplaatst opwoensdag 12 april 2017 - 18:58

Burgemeester Antoin Scholten van de gemeente Venlo wil de twee panden van Satudarah aan de Bevrijdingsweg sluiten. De politie viel beide panden dinsdagavond binnen en vond er drugs.

De burgemeester neemt daar donderdag een definitief besluit over, als de bevindingen van de politie en het Openbaar Ministerie (OM) definitief op papier staan.

Inval
Bij de gezamenlijke actie van het Openbaar Ministerie (OM) en de politie werd in de twee panden dinsdagavond 8,5 kilogram hennep en hasj aangetroffen. Er zijn vijf personen gearresteerd. In de twee gebouwen - een woning en een bedrijfspand - waren op het moment van de inval 43 personen aanwezig, waaronder een aantal leden van Satudarah.

Lees ook: 'Inval Satudarah-panden tijdens verjaardagsfeestje'

Arrestaties
In de woning vond de politie een vuurwapen, een stroomstootwapen en enkele duizenden euro's. De softdrugs werden in zowel de woning als het bedrijfspand gevonden. Onder de vijf gearresteerde personen zijn de twee bewoners van de woning, een man en een vrouw van 50 jaar. Daarnaast zijn ook een 24-jarige vrouw uit Venlo, een 50-jarige man uit Tegelen en een 31-jarige man uit het Duitse Grefrath aangehouden.

Lees ook: Politie zocht naar drugs bij invallen Satudarah in Venlo

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bewoners Venlo ten einde raad vanwege overlast coffeeshops
Burgemeester sluit schuur na drugsvondst
Aanhoudingen en softdrugs na inval Satudarah Venlo
'Inval Satudarah-panden tijdens verjaardagsfeestje'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen