Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo-Venray verliest titel logistieke hotspot

Geplaatst opvrijdag 12 mei 2017 - 14:04

De regio Venlo-Venray is voor het eerst in vijf jaar niet uitgeroepen tot logistieke hotspot van Nederland. De titel gaat dit jaar naar West-Brabant.

In de verkiezing worden regio's beoordeeld op onder meer bereikbaarheid, medewerking van regionale en lokale overheden en de beschikbaarheid van grond.

Negen keer
De prijs is een initiatief vakblad Logistiek Magazine en wordt sinds 2005 uitgereikt. De regio Venlo-Venray werd negen keer uitgeroepen tot winnaar.

Grootste stijger in de lijst is overigens Keyport Midden Limburg, een samenwerkingsverband in Midden-Limburg dat onder meer zorgt voor de ontwikkeling van bedrijventerreinen. De regio is gestegen van plek 14 naar 7.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP-429674760
Limburgse logistiek moet improviseren door Suez-blokkade
Trade Port Noord Venlo
Venlo-Venray logistieke hotspot met perfecte score
Vierdaags logistiek congres in Venlo
Venlo krijgt voorrang bij vestiging logistieke bedrijven
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen