Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo-Venray grijpt naast titel Logistieke Hotspot

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 18:18

Venlo-Venray is bij de verkiezing Logistiek Hotspot van het Jaar tweede gewonnen. De regio moest Tilburg-Waalwijk voor zich dulden.

Venlo-Venray won de verkiezing al zeven keer. In de verkiezing worden 28 regio’s in Nederland beoordeeld door experts op het gebied van logistiek, vastgoed ontwikkelaars, makelaars, locatie adviesbureaus, logistiek dienstverleners en verladers. Zij kijken onder andere naar infrastructuur, beschikbaarheid van geschikt personeel, of er voldoende bouwgrond en geschikte panden zijn en hoe de medewerking van de overheden in de regio zijn.

Jury
De jury prees Noord-Limburg omdat er veel bouwgronden zijn. Ook scoorde de regio goed met het afhandelen van aankopen via internet. De jury maakt zich wel zorgen over het tekort van personeel.

Vorig jaar eindigde Venlo-Venray als derde bij de verkiezing. De verkiezing is een initiatief van Logistiek.nl. In de top 10 komen geen andere Limburgse regio voor.

Webshops
Venlo-Venray won wel de titel in de categorie crossborder e-fulfilment. Dat betekent dat de regio uitblinkt in de volledige afhandeling van grensoverschrijdende orders uit webshops.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen