Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo-Venray grijpt naast titel Logistieke Hotspot

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 18:18

Venlo-Venray is bij de verkiezing Logistiek Hotspot van het Jaar tweede gewonnen. De regio moest Tilburg-Waalwijk voor zich dulden.

Venlo-Venray won de verkiezing al zeven keer. In de verkiezing worden 28 regio’s in Nederland beoordeeld door experts op het gebied van logistiek, vastgoed ontwikkelaars, makelaars, locatie adviesbureaus, logistiek dienstverleners en verladers. Zij kijken onder andere naar infrastructuur, beschikbaarheid van geschikt personeel, of er voldoende bouwgrond en geschikte panden zijn en hoe de medewerking van de overheden in de regio zijn.

Jury
De jury prees Noord-Limburg omdat er veel bouwgronden zijn. Ook scoorde de regio goed met het afhandelen van aankopen via internet. De jury maakt zich wel zorgen over het tekort van personeel.

Vorig jaar eindigde Venlo-Venray als derde bij de verkiezing. De verkiezing is een initiatief van Logistiek.nl. In de top 10 komen geen andere Limburgse regio voor.

Webshops
Venlo-Venray won wel de titel in de categorie crossborder e-fulfilment. Dat betekent dat de regio uitblinkt in de volledige afhandeling van grensoverschrijdende orders uit webshops.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen