Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo-Venray grijpt naast titel Logistieke Hotspot

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 18:18

Venlo-Venray is bij de verkiezing Logistiek Hotspot van het Jaar tweede gewonnen. De regio moest Tilburg-Waalwijk voor zich dulden.

Venlo-Venray won de verkiezing al zeven keer. In de verkiezing worden 28 regio’s in Nederland beoordeeld door experts op het gebied van logistiek, vastgoed ontwikkelaars, makelaars, locatie adviesbureaus, logistiek dienstverleners en verladers. Zij kijken onder andere naar infrastructuur, beschikbaarheid van geschikt personeel, of er voldoende bouwgrond en geschikte panden zijn en hoe de medewerking van de overheden in de regio zijn.

Jury
De jury prees Noord-Limburg omdat er veel bouwgronden zijn. Ook scoorde de regio goed met het afhandelen van aankopen via internet. De jury maakt zich wel zorgen over het tekort van personeel.

Vorig jaar eindigde Venlo-Venray als derde bij de verkiezing. De verkiezing is een initiatief van Logistiek.nl. In de top 10 komen geen andere Limburgse regio voor.

Webshops
Venlo-Venray won wel de titel in de categorie crossborder e-fulfilment. Dat betekent dat de regio uitblinkt in de volledige afhandeling van grensoverschrijdende orders uit webshops.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen