Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Venlo-Venray grijpt naast titel Logistieke Hotspot

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 18:18

Venlo-Venray is bij de verkiezing Logistiek Hotspot van het Jaar tweede gewonnen. De regio moest Tilburg-Waalwijk voor zich dulden.

Venlo-Venray won de verkiezing al zeven keer. In de verkiezing worden 28 regio’s in Nederland beoordeeld door experts op het gebied van logistiek, vastgoed ontwikkelaars, makelaars, locatie adviesbureaus, logistiek dienstverleners en verladers. Zij kijken onder andere naar infrastructuur, beschikbaarheid van geschikt personeel, of er voldoende bouwgrond en geschikte panden zijn en hoe de medewerking van de overheden in de regio zijn.

Jury
De jury prees Noord-Limburg omdat er veel bouwgronden zijn. Ook scoorde de regio goed met het afhandelen van aankopen via internet. De jury maakt zich wel zorgen over het tekort van personeel.

Vorig jaar eindigde Venlo-Venray als derde bij de verkiezing. De verkiezing is een initiatief van Logistiek.nl. In de top 10 komen geen andere Limburgse regio voor.

Webshops
Venlo-Venray won wel de titel in de categorie crossborder e-fulfilment. Dat betekent dat de regio uitblinkt in de volledige afhandeling van grensoverschrijdende orders uit webshops.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen