Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo Stormt verplaatst naar volgend jaar

Geplaatst opmaandag 23 maart 2020 - 16:17

De jaarlijkse obstakelrun Venlo Stormt gaat dit jaar niet door. De zevende editie wordt verplaatst naar 12 en 13 juni 2021.

Volgens de organisatie van het evenement, dat dit jaar op 13 en 14 juni zou plaatsvinden, neemt de coronacrisis te veel onzekerheden met zich mee.

Beperkingen
Hoewel de huidige maatregelen maar tot en met 6 april zijn afgekondigd, is de algemene verwachting dat er ook daarna nog beperkingen gelden. En omdat niet duidelijk is hoe de situatie zich op de langere termijn gaat ontwikkelen, wordt voor de zekerheid voor verplaatsing gekozen. Mensen die zich al hadden ingeschreven voor de editie van dit jaar houden daarmee al een geldig startbewijs voor volgend jaar.

Ook veel andere evenementen die de komende maanden hadden moeten plaatsvinden, zijn inmiddels afgelast of uitgesteld.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen