Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo stemt op lekkerste barvrouw en irritantste ananas

Geplaatst opdinsdag 1 december 2015 - 15:08

Een nieuw initiatief in de Venlose binnenstad: de Venlose Horeca Awards.

Vanaf woensdag kan er een maand lang worden gestemd in tien verschillende categorieën, zo laat initiatiefnemer Kevin Wijmans aan Dagblad de Limburger weten.

Positief
De awards worden op 4 januari uitgereikt in Scala Events & More. "De selectie is gemaakt door een aantal horeca-ondernemers, het publiek mag nu stemmen. Daarbij is in iedere categorie de mogelijkheid een eigen naam in te vullen. Het is een mooie manier om de horeca weer positief in de spotlights te zetten", zegt initiatiefnemer Kevin Wijmans.

Jaarlijks
Behalve een leuke avond die ook voor niet horecamensen toegankelijk is, krijgt de winnaar per categorie een echte award. "Er zijn natuurlijk veel prijzen binnen de horeca, voor de Venlose ondernemer moet dit de belangrijkste worden omdat uiteindelijk de Venlonaar bepaalt wie er een prijs krijgt. Het is dan ook de bedoeling dit jaarlijks te organiseren."

Ananas
Er kan gestemd worden in de categorieën beste terras, populairste uitgaansgelegenheid, tofste themafeest, gezelligste borrelcafé, evenement 2015, horecatijger, horecatalent, lekkerste barvrouw, lekkerste barman en irritantste ananas. Die laatste is een ludieke categorie voor een irritant persoon binnen de Venlose horeca.

Stemmen? Dat kan hier!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Horeca Venlo bezorgd over activiteiten Grenswerk
Bekendste chef-kok van Venlo stopt ermee
Bekende chef-kok Venlo zegt na drie decennia 'au revoir'
Traditionele café in Venlo verdwijnt
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen