Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo stemt op lekkerste barvrouw en irritantste ananas

Geplaatst opdinsdag 1 december 2015 - 15:08

Een nieuw initiatief in de Venlose binnenstad: de Venlose Horeca Awards.

Vanaf woensdag kan er een maand lang worden gestemd in tien verschillende categorieën, zo laat initiatiefnemer Kevin Wijmans aan Dagblad de Limburger weten.

Positief
De awards worden op 4 januari uitgereikt in Scala Events & More. "De selectie is gemaakt door een aantal horeca-ondernemers, het publiek mag nu stemmen. Daarbij is in iedere categorie de mogelijkheid een eigen naam in te vullen. Het is een mooie manier om de horeca weer positief in de spotlights te zetten", zegt initiatiefnemer Kevin Wijmans.

Jaarlijks
Behalve een leuke avond die ook voor niet horecamensen toegankelijk is, krijgt de winnaar per categorie een echte award. "Er zijn natuurlijk veel prijzen binnen de horeca, voor de Venlose ondernemer moet dit de belangrijkste worden omdat uiteindelijk de Venlonaar bepaalt wie er een prijs krijgt. Het is dan ook de bedoeling dit jaarlijks te organiseren."

Ananas
Er kan gestemd worden in de categorieën beste terras, populairste uitgaansgelegenheid, tofste themafeest, gezelligste borrelcafé, evenement 2015, horecatijger, horecatalent, lekkerste barvrouw, lekkerste barman en irritantste ananas. Die laatste is een ludieke categorie voor een irritant persoon binnen de Venlose horeca.

Stemmen? Dat kan hier!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Horeca Venlo bezorgd over activiteiten Grenswerk
Bekendste chef-kok van Venlo stopt ermee
Bekende chef-kok Venlo zegt na drie decennia 'au revoir'
Traditionele café in Venlo verdwijnt
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen