Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo neemt afscheid van Geer van de Veer

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 10:24

In Venlo vindt zaterdagochtend de uitvaart plaats van stadsicoon Geer van de Veer.

De man overleed vorige week op 86-jarige leeftijd.

Feestwinkel
Geer van de Veer was een bekende Venlonaar. Hij had sinds de jaren ’70 een winkel in de binnenstad die gespecialiseerd was in feestartikelen en carnavalskleding. Met de slogan Idderein zaet ut, Geer van de Veer haet ut, maakte hij reclame voor zijn zaak en werd de winkel een begrip in Venlo en ver daarbuiten.

Lees ook: Stadsicoon van Venlo Geer van der Veer (86) overleden

Erehaag
Voor de winkel in de Jodenstraat vormden tientallen mensen zaterdagochtend een erehaag. De begrafeniswagen maakte er een korte stop.

De uitvaart vindt plaats in de Sint-Martinusbasiliek om 11:11 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen