Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo levert nieuw poppodium op

Geplaatst opmaandag 8 september 2014 - 12:23

De gemeente Venlo levert maandagmiddag het nieuwe poppodium Grenswerk op. Vanaf dat moment kan het poppodium beginnen met de inrichting van het gebouw.

Daar heeft het poppodium ruim de tijd voor, de officiële opening van Grenswerk is pas op 15 oktober. De Belgische sing- and songwriter Milow verzorgt de openingsavond.

Jett Rebel
Het eerste uitverkochte concert is een feit. Donderdag liet de organisatie weten dat het concert van Jett Rebel op 21 november al is uitverkocht. Ook de concerten van de Amerikaanse DJ Jazzy Jeff (17 en 18 oktober), het concert van Waylon (op 6 november) en de uitvoering van Pink Floyd’s The Wall (op 8 en 9 november) lopen goed in de voorverkoop.

Foto: L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jett Rebel bezorgt poppodium Venlo primeur
Jett Rebel en Kovacs op Zomerparkfeest in Venlo
Zomerparkfeest gaat tot 06:00 uur door in Grenswerk
Veertig nieuwe namen voor Zomerparkfeest Venlo
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen