Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlo gaat onveilige parkeergarage Arsenaal opknappen

Geplaatst opwoensdag 24 februari 2016 - 12:18

De gemeente Venlo gaat parkeergarage Arsenaal in de binnenstad renoveren.

Uit onderzoek blijkt dat door aantasting van het staal de verdiepingsvloeren van de garage flink verzwakt zijn. Venlo kan daardoor niet garanderen dat de garage bij veilig is voor gebruikers.

Kosten
De gemeente onderzoekt de komende weken hoe de renovatie wordt aangepakt en wat deze gaat kosten. Afhankelijk van de keuze die gemaakt wordt, zal bekend worden hoe lang Arsenaal gesloten blijft.

Extra maatregelen
Op verwachte drukke dagen kan de gemeente maatregelen nemen om de sluiting van de garage op te vangen. De komende zaterdagen is haaks parkeren op de Deken van Oppensingel toegestaan. Extra maatregelen worden momenteel besproken en uitgewerkt in overleg met ondernemers. Hier valt over twee weken een besluit over.

Gesloten
De 385 plaatsen tellende parkeergarage aan de Nassaustraat in Venlo werd begin februari uit voorzorg gesloten vanwege op diverse plekken roestende wapening van het beton. De 200 abonnementhouders kunnen terecht in andere gemeentelijke garages: Roermondsepoort en Nolensplein.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Venlo moet gammele parkeergarages opknappen
Onveilige parkeergarage in Venlo per direct gesloten
Parkeergarage Arsenaal in Venlo twee weken dicht
Garage Arsenaal in Venlo blijft nog een week dicht
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen