Huisarts Zorg

Huisartsen stemmen voor sluiting huisartsenpost Venray

Tijdens de ledenvergadering van huisartsenkoepel Cohesie heeft een grote meerderheid van de huisartsen gestemd voor de sluiting van de huisartsenpost (HAP) in Venray.

Woningoverval Straelseweg Venlo (15 jun 2020)
Aandacht Opsporing Verzocht voor gewapende woningoverval

Televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een gewapende woningoverval die op 15 juni in Venlo plaatsvond.

ANP-423961844
'Turkse president doet aangifte tegen Wilders'

De Turkse president Erdogan heeft via zijn advocaat Huseyin Aydin een klacht ingediend tegen Geert Wilders van de PVV.

Christian Kum
VVV-verdediger Kum ontbreekt tegen Den Bosch en Groningen

Verdediger Christian Kum ontbreekt de aankomende twee duels bij VVV-Venlo.

1 op 1 concerten Frans Pollux
Video: Frans Pollux geeft 50 optredens op één dag

Zanger Frans Pollux geeft zondag vijftig mini-concerten vanuit een buurthuis in Blerick. Voor iedere fan wordt er één lied gezongen.

ANP-424369391
De Koning na monsternederlaag: er is niemand overleden

Trainer Hans de Koning probeerde alles in perspectief te plaatsen na de nederlaag van zijn VVV-Venlo tegen Ajax (0-13).

Binnenstad Venlo_HD
Wegblijven Duitsers 'zware aderlating' voor Limburg

Het wegblijven van de Duitse klanten is een zware klap voor Limburgse ondernemers. Binnensteden zoals Venlo leunen zwaar op hun Duitse klanten.

Judoka Ivo Verhorstert (22 okt 2020)
Ivo Verhorstert snel uitgeschakeld in Boedapest

Ivo Verhorstert heeft niet lang plezier gehad van zijn deelname aan het Grand Slam toernooi in Boedapest. Na de tweede ronde in zijn poule kon de 19-jarige Venlose judoka inpakken.

Judoka Ivo Verhorstert (22 okt 2020)
Judoka Ivo Verhorstert, de jongste op Grand Slam Budapest

Topjudoka's Kim Polling en Juul Franssen zegden af voor de Grand Slam van Budapest. Maar Ivo Verhorstert uit Venlo durft het wel aan. Hij is met zijn 19 jaar de jongste van het team.

Vietnam paspoort id identiteitsbewijs stock
Chauffeur uit mensensmokkelnetwerk veroordeeld

Een 37-jarige Oekraïner is veroordeeld tot een celstraf van anderhalf jaar, omdat hij meerdere illegale Vietnamezen binnen Europa vervoerde. Hij werd in Venlo opgepakt toen hij vanuit Duitsland de grens passeerde.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten