Aanrijding Ven-Zelderheide (7 okt 2020)_HD

Auto eindigt tegen appelboom na aanrijding

Een automobilist is woensdag na een aanrijding in Ven-Zelderheide met zijn voertuig in een tuin tegen een appelboom tot stilstand gekomen.

Stock vastelaovend carnaval corona mondkapje
Geen grote evenementen rond carnaval in gemeente Gennep

Er worden dit carnavalsseizoen geen grote carnavalsactiviteiten georganiseerd in de gemeente Gennep. Vanwege de geldende noodverordening is het niet mogelijk om activiteiten door te laten gaan waar veel mensen op af komen.

De nertsen in Ysselsteyn worden vanaf vrijdag geruimd
Weer coronabesmetting bij nertsenfarm Ven-Zelderheide

Bij een nertsenbedrijf in Ven-Zelderheide is maandag een besmetting met het coronavirus vastgesteld. In totaal zijn er nu op veertig nertsenbedrijven in ons land coronabesmettingen vastgesteld.

nerts, nertsen, nertsenfokkerij, nertsenhouderij, nertsenboerderij, pelsdier, pelsdieren, bontjas (stock)
Wederom coronavirus bij nertsenfokker Ven-Zelderheide

Bij een nertsenfokker in Ven-Zelderheide zijn coronabesmettingen vastgesteld. Dat meldt het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport dinsdag.

De Tweede Kamer zit het niet zitten dat geruimde nertsenfarms opnieuw beginnen
Coronabesmetting: 1800 nertsen geruimd in Ven-Zelderheide

Bij een nertsenbedrijf in Ven-Zelderheide is een besmetting met het coronavirus vastgesteld.

Brand meterkast
Vervangen van zekering gaat mis: man naar ziekenhuis

Het vervangen van een zekering is donderdagavond goed misgegaan in Ven-Zelderheide.

Lob van Gennep
Lob van Gennep: onder water zetten dorpen blijft mogelijk

Het omstreden plan om bij extreem hoogwater vijf dorpen in de kop van Noord-Limburg onder water te laten lopen, is niet van tafel.

stock feest concert
Politie maakt einde aan illegale houseparty

Na meerdere meldingen over geluidsoverlast stuitte de politie rond 5:00 uur op een illegale houseparty op de Grensweg in Ven-Zelderheide.

ANP-14625540
Plan: Dorpen onder water zetten bij extreem hoogwater

Het gebied rond Gennep moet in de toekomst meer water kunnen opvangen bij extreem hoogwater in de Maas. De plannen zorgen in de regio voor ongerustheid onder de inwoners.

Veel rook bij brandende Mercedes

In Ven-Zelderheide is maandagavond een auto in brand gevlogen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten