Edit - Grensovergang Kanne (23 mrt 2020)

België steeds meer op slot: ook kleine wegen versperd

België sluit de grenzen steeds verder. Waar afgelopen weekend nog veel sluipwegen en bospaadjes tussen België en Nederland open waren, zijn deze inmiddels met hekken en betonblokken afgesloten.

Graffiti Veldwezelt Lanaken MVV (7 nov 2019)
Belgisch dorp beklad met MVV-graffiti

Vandalen hebben vlak over de grens in het Belgische Veldwezelt MVV-teksten met graffiti achtergelaten.

Twee verdachten afpersingszaak Sittardenaar langer vast

Twee verdachten, die drie weken geleden door de politie werden aangehouden in een afpersingszaak in het drugsmilieu, blijven langer in voorlopige hechtenis.

Afpersing in drugsmilieu: twee man opgepakt

Voor de afpersing, bedreiging en intimidatie van een man uit Sittard heeft de politie twee mannen opgepakt.

Auto vlucht bij grenscontrole: douanier lost schoten

De Belgische politie heeft geschoten bij een achtervolging die donderdagavond laat begon aan de grens tussen Maastricht en Veldwezelt.

Eis: vier jaar cel voor overval op hoogbejaarde vrouw (94)

Tegen een 45-jarige man is voor de rechtbank in het Belgisch-Limburgse Tongeren bijna vier jaar gevangenisstraf geëist voor een overval op een hoogbejaarde vrouw (94).

Man komt onder grote afvalcontainer terecht en sterft

In het Belgische Gellik - vlak over de grens bij Maastricht - is woensdag een man overleden nadat hij onder een afvalcontainer terecht kwam.

Tractor zonder bestuurder ramt gevel huis van bejaarde

Een bijna 7.000 kilo zware tractor heeft dinsdagavond een ravage aangericht in het Belgische Veldwezelt, vlak over de grens bij Maastricht.

Dader overval op hoogbejaarde Belgische vrouw gepakt

De dader van een overval op een 94-jarige vrouw in het Belgisch-Limburgse Veldwezelt, vlak over de grens bij Maastricht, is opgepakt.

Hoogbejaarde vrouw (94) overvallen in eigen huis

Een 94-jarige vrouw uit het Belgisch-Limburgse Veldwezelt, vlak over de grens bij Maastricht, is in haar huis overvallen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten