Overslaan en naar de inhoud gaan

Veldmate en Vink weg bij MVV

Geplaatst opwoensdag 22 april 2015 - 15:57

Wimilio Vink en Mark Veldmate keren na dit seizoen niet terug bij MVV. Hun contracten worden niet verlengd.

Met de andere spelers van MVV worden op dit moment gesprekken gevoerd over een nieuw contract. Dat zegt trainer Ron Elsen.

Belangrijkste wedstrijd
MVV maakt zich op voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Vrijdag speelt de Maastrichtse club thuis tegen FC Emmen. Inzet is een ticket voor de play-offs. MVV moet de wedstrijd winnen om nog kans te maken op de periodetitel. Daarbij is het team afhankelijk van de prestaties van FC Eindhoven. Als de Brabanders winnen van FC Oss, gaat het feest in Maastricht niet door.

Erbarmelijke grasmat
Elsen wil zich alleen maar focussen op de wedstrijd tegen Emmen en niet op de prestaties van FC Eindhoven. "Er is maar één ding belangrijk en dat is winnen. Wat Eindhoven doet, dat zien we dan wel na het laatste fluitsignaal." Elsen heeft wel een grote zorg. "Het gras ligt er erbarmelijk bij. Het groeit tot onze enkels." Hij hoopt dat het voor de wedstrijd vrijdag wordt opgelost.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Blessures treffen MVV
MVV wacht een cruciale wedstrijd
Braken en Veldmate in basis MVV
Vertrekkende Smeets scoort, zesde zege op rij MVV
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen