Overslaan en naar de inhoud gaan

Veldenaren mogen weer naar buiten, ook Rijksweg vrijgegeven

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 13:25

Bewoners van de wijk Hasselt en de Hasselderheide mogen weer naar buiten. Volgens de politie is het weer veilig om naar buiten te gaan.

Ook de Rijksweg van Velden naar Arcen is weer vrijgegeven. Die was donderdagmiddag enige tijd afgesloten vanwege een grootschalig politieonderzoek.

Gewond
Minimaal drie gewapende mannen in politiekleding overvielen donderdagochtend rond 10:30 uur een huis aan de Hasselt in Velden. Bij de overval raakte een bewoner gewond aan het hoofd meldt een woordvoerder van de politie. De politie hoopt het slachtoffer donderdag nog wel te kunnen horen.

Of er bij de overval iets is buitgemaakt, is nog niet bekend.

Achtervolging
Twee gewapende mannen gingen er na de overval te voet vandoor via een naastgelegen weiland. De politie zette de achtervolging nog in, maar kon ze niet bijhouden. Een blauwe BMW wist te ontkomen.

Politiehelikopter
De politie kamde met man en macht de omgeving af. De Rijksweg was daardoor enige tijd afgesloten. Ondere andere een Duitse politiehelikopter en speurhonden werden ingezet.

Agenten zijn momenteel nog bezig met een buurtonderzoek. Dit betreft alleen het gebied rondom de woning. Bij dat onderzoek heeft de politie ook meerdere kledingstukken gevonden. Die worden verder onderzocht.

Lees ook:
Binnen blijven, gewapende man op de vlucht in Velden
Nepagenten overvallen woning in Velden

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man mishandeld bij woningoverval in Velden
woningoverval Velden - 6 dec 2021 [2]
Bewoner met vuurwapen bedreigd bij woningoverval in Velden
Buit gewapende woningoverval Velden gevonden
Nepagent overvalt met twee kompanen een woning in Velden
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen