Overslaan en naar de inhoud gaan

Velden wil Gekke Maondaag met zomerversie inhalen

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 8:10

Gekke Maondaagvereiniging De Wuilus en Dorpsfeesten Velden hebben de handen ineen geslagen om Gekke Maondaag deze zomer nog in te halen.

Op 10 september hopen de organisatoren Gekke Maondaag in de tent in Velden in te halen. Er is inmiddels een vergunning aangevraagd bij de gemeente.

Online
Vanwege de coronamaatregelen kon de Gekke Maondaag begin dit jaar niet doorgaan. Als alternatief konden liefhebbers genieten van een onlineversie.

Lees ook: Coronaproof vastelaovend: Gekke Maondaag gaat online door

Verkleed
De Wuilus en Dorpsfeesten Velden willen het feest inhalen nu de versoepelingen zich in een rap tempo opvolgen. Bezoekers moeten naar de zomerversie uiteraard ook verkleed komen. Volgens de carnavalsvereniging is er al een aantal Limburgse artiesten geboekt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen