Overslaan en naar de inhoud gaan

Veld sneeuwvrij: Fortuna, Ajax en Schuurs klaar voor duel

Geplaatst opzondag 24 januari 2021 - 11:38

Vrijwilligers hebben zondagochtend het speelveld in het Fortuna Sittard Stadion sneeuwvrij gemaakt voor de wedstrijd tegen Ajax.

Ook de lijnen van het speelveld werden, voor de zekerheid, van een vers laagje kalk voorzien.

Verlinden in selectie
De aftrap van het duel tussen de nummer dertien en koploper van de Eredivisie is om 12:15 uur. In de basisformatie van Fortuna Sittard zijn geen verrassingen te bespeuren. Nieuweling Thibaud Verlinden zit bij de wedstrijdselectie, maar hij begint op de bank.

Basisplaats Schuurs
Ajax-coach Erik ten Hag heeft in zijn basiselftal een plaats ingeruimd voor ex-Fortunees Perr Schuurs. De verdediger uit Nieuwstadt was de afgelopen weken juist zijn basisplek verloren.

L1 Radio
De wedstrijd Fortuna Sittard-Ajax is vanaf 12:15 uur live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen