Overslaan en naar de inhoud gaan

Veld sneeuwvrij: Fortuna, Ajax en Schuurs klaar voor duel

Geplaatst opzondag 24 januari 2021 - 11:38

Vrijwilligers hebben zondagochtend het speelveld in het Fortuna Sittard Stadion sneeuwvrij gemaakt voor de wedstrijd tegen Ajax.

Ook de lijnen van het speelveld werden, voor de zekerheid, van een vers laagje kalk voorzien.

Verlinden in selectie
De aftrap van het duel tussen de nummer dertien en koploper van de Eredivisie is om 12:15 uur. In de basisformatie van Fortuna Sittard zijn geen verrassingen te bespeuren. Nieuweling Thibaud Verlinden zit bij de wedstrijdselectie, maar hij begint op de bank.

Basisplaats Schuurs
Ajax-coach Erik ten Hag heeft in zijn basiselftal een plaats ingeruimd voor ex-Fortunees Perr Schuurs. De verdediger uit Nieuwstadt was de afgelopen weken juist zijn basisplek verloren.

L1 Radio
De wedstrijd Fortuna Sittard-Ajax is vanaf 12:15 uur live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen