Overslaan en naar de inhoud gaan

Veiling van unieke items Limburgse voetbalclubs

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 13:01

Voetbalfans kunnen van 6 tot en met 12 juli bieden op unieke items en arrangementen van de voetbalclubs. De opbrengst van de voetbalveiling gaat naar de maatschappelijke projecten van de clubs.

Het is een landelijke actie waar alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie aan mee doen. In totaal worden er honderden items geveild ten behoeve van de clubfoundations. De profclubs en de (oud)spelers stellen hiervoor verschillende attributen beschikbaar. Van gesigneerde voetbalshirts, gedragen voetbalschoenen en aanvoerdersbanden tot unieke ervaringen.

Fortuna Sittard
Bij de Sittardse club kan je bieden op koffiedrinken met hoofdtrainer Kevin Hofland, of op de computer een FIFA-wedstrijd spelen tegen een selectiespeler. Een culinair ingestelde fan kan bieden op een gezamenlijke lunch met de spelersgroep.

VVV-Venlo
Liefhebbers van gedragen voetbalshirts kunnen bieden op de wedstrijdshirts van Jonathan Opoku en Danny Post. Indien je je vaardigheden op spelcomputer wil verhogen, kun je het beste een bod doen op een esports-clinic in stadion de Koel.

MVV Maastricht
De Maastrichtenaren stellen een gedragen wedstrijdshirt van Koen Kostons beschikbaar. Wil je na afloop van een wedstrijdbezoek een praatje maken met een selectiespeler, dan kan daar ook op geboden worden, evenals op een professionele fotoshoot in stadion de Geusselt.

Roda JC Kerkrade
Wie op zoek is naar voetbalschoenen kan het beste bij de Kerkraadse club terecht. Mart Remans stelt zijn gedragen en gesigneerde kicksen beschikbaar. Nicky Souren geeft zijn scheenbeschermers aan de hoogste bieder en Roshon van Eijma geeft zijn trainingsshirt weg. Hij zet er wel eerst zijn krabbel op.

Andere leuke items
Bij de overige clubs kan men onder andere bieden op de gesigneerde voetbalschoenen van spelers als Dessers, Idrissi, Malen en Alberg. Daarnaast zijn shirts met handtekeningen van de hele selectie beschikbaar en unieke exemplaren zoals het shirt van Ruud van Nistelrooij (50 jaar FC Den Bosch), Matthijs de Ligt (EK U17) en Arjen Robben (FC Groningen).

Ook fans van keepers kunnen bieden op de handschoenen van onder andere Wellenreuther en Koeman jr. En er is zelfs een stukje kunstgras uit het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag te koop.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen