IMG_0249

Redders van misvormde groente en fruit gezocht

Een reddingsbrigade voor misvormde groente en fruit. Het klinkt vreemd, maar toch is die in de maak.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Veiling van unieke items Limburgse voetbalclubs

Voetbalfans kunnen van 6 tot en met 12 juli bieden op unieke items en arrangementen van de voetbalclubs. De opbrengst van de voetbalveiling gaat naar de maatschappelijke projecten van de clubs.

fruit1
Video: Export van Limburgs fruit fors gestegen

De afgelopen maanden is de export van appels en peren uit Limburg met 30 procent gestegen.

ANP
Gesigneerde helm Max Verstappen onder veilinghamer

Fans opgelet: er gaat binnenkort een door Max Verstappen gesigneerde Red Bull-helm onder de veilinghamer.

iStock-626530416
L1mburg Centraal: Jeugdzorg luidt noodklok

Zaterdag in L1mburg Centraal: Bedrijf uit Nederweert werkt mee aan schoonmaak oceaan, plastic scheppen Borgharen, kijkdag veiling legerspullen in Thorn en meer Limburgs nieuws...

Veiling legermaterieel militair materiaal Thorn Amerikaans leger sneeuwscooters (9 okt 2019)
Van toiletpot tot takelwagen, in Thorn kun je het vinden

Eens in de zoveel tijd is elk leger aan nieuw materieel toe. De oude spullen worden dan van de hand gedaan. En dat gebeurt op een veiling in Thorn.

Opgetogen fans vieren redding Roda JC

Zo'n 2000 fans van Roda JC kwamen dinsdagavond in het stadion aanvankelijk bij elkaar voor een fotomoment en een veiling. Er werd uiteindelijk een klein feestje gevierd dat de club van de ondergang gered lijkt te zijn.

Roermond houdt opruiming in kunstdepot

De gemeente Roermond gaat ruim 150 kunstwerken die in het depot lagen, te koop aanbieden.

Verkocht: drie verborgen Maastrichtse Bugatti's

De drie Maastrichtse Bugatti's, gevonden in een schuur in Lanaken, hebben vrijdagmiddag op de veiling in Parijs in totaal 745.000 euro opgebracht.

Maastrichtenaar hield unieke Bugatti’s verborgen in schuur

De 95-jarige kunstenaar August Thomassen hield jarenlang drie unieke Bugatti's uit de jaren '30 verborgen in een aftands schuurtje in het Belgische Neerharen, vlak over de grens bij Itteren.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten