Ryan Palmen (14 okt 2020)

Horster burgemeester op matje geroepen door veiligheidsregio

De Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas op het matje geroepen om tekst en uitleg te geven over een video die hij plaatste op zijn Facebook-pagina. Hij sprak daar openlijk zijn twijfels uit over de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet.

Opening carnavalsseizoen carnaval vastelaovend de11evande11e sjeng kraft kompenei (12 nov 2019)
Geen capaciteit om op illegale carnavalsfeesten te handhaven

Nu de twee Limburgse veiligheidsregio's een streep hebben gezet door de evenementen voorafgaand aan en tijdens de vastelaovend van 2021, komen er ongetwijfeld illegale evenementen tijdens de carnavalsdagen.

Parkstad Limburg Theaters Heerlen grote zaal (14 apr 2020)
Tijdelijke vrijstelling theater, maar onduidelijkheid blijft

De Limburgse veiligheidsregio's kunnen ook donderdag geen definitief uitsluitsel geven over de regels waaraan Limburgse cultuurpodia moeten voldoen.

file roermond duitsers
Roermond vreest komst 'Venlose' Duitsers op feestdag

De oproep van Venlo aan Duitse kooptoeristen om komend weekend de stad vooral niet te vereren met een bezoek, is slecht gevallen bij de gemeente Roermond.

theater heerlen (3 apr 2020)
Podia in onzekerheid: wat besluiten de Veiligheidsregio’s?

De Limburgse Veiligheidsregio’s worstelen met de vraag of podia en bioscopen meer dan dertig bezoekers toe mogen laten. Theaters en poptempels blijven daardoor in onzekerheid verkeren.

Teststraat
Voorlopig geen extra coronateststraat in regio Weert

Er komt voorlopig geen coronateststraat in Weert of omgeving.

Sinterklaas_HD
Sinterklaasintochten verboden in Noord- en Midden-Limburg

De burgemeesters van alle vijftien Noord- en Midden-Limburgse gemeenten hebben samen besloten om geen traditionele Sinterklaasintochten of -optochten toe te staan.

Coronatest Venlo
GGD onderzoekt extra teststraat: 'In Weerterland graag'

De GGD onderzoekt of er in de regio Noord een extra coronateststraat moet worden ingericht.

Outlet Roermond mondkapje (12 aug 2020)
Verdere verlaging bezoekersaantal Outlet nu niet nodig

Van de Veiligheidsregio Limburg-Noord hoeft het maximum bezoekersaantal in de Designer Outlet Roermond op dit moment niet verder naar beneden. Wel kan de Outlet beter zijn best doen om bezoekers de regels te laten naleven.

Coronatest Venlo
Coronateststraat Venlo verkast naar overdekte loods

De coronateststraat op het parkeerterrein bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord aan de Nijmeegseweg in Venlo verhuist naar een loods aan de Willem Barentszweg in diezelfde stad. Vanaf 1 september voert de GGD Limburg-Noord de testen uit op de nieuwe plek.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten