illegaal feest Weert

Geen boete voor feestgangers Weert: 58.500 euro misgelopen

De 150 bezoekers van een illegaal feest in Weert zijn afgelopen zondagochtend niet beboet. "Omdat de prioriteit bij de ontruiming lag", zei een politiewoordvoerder daar zondag over. Een duidelijk, maar onbevredigend antwoord.

opleiding boa opsporing beveiliging (31 okt 2019)
Meer boa's krijgen wapenstok

Meer buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) kunnen voortaan een wapenstok krijgen. Als de burgemeester, politie en justitie het nodig vinden, krijgen ze die.

Corona outlet 13 mrt 2020
Al ruim 300 mensen verloren baan bij Outlet door corona

Vanwege de coronacrisis hebben al meer dan 300 werknemers van het Designer Outlet Roermond hun baan verloren. Het winkelgebied werd zes weken geleden op last van de Veiligheidsregio Limburg-Noord gesloten.

oranje in Maastricht - 25 apr 2020
'Zorg voor elkaar en blijf thuis op Koningsdag'

Zorg voor elkaar en blijf daarom thuis op Koningsdag. Die oproep doet het Veiligheidsberaad van burgemeesters.

Brand Deurnese Peel - 21 apr 2020
'Peel moet veilig' eisen omwonenden na beangstigende brand

Drie dorpsraden rond de Deurnese Peel eisen dat er meer aandacht komt voor de veiligheid rond het natuurgebied. Aanleiding is de brand die daar afgelopen week 800 hectare natuur in de as legde.

Retailpark Roermond, drukte, handhaving, coronamaatregelen
Sluiten campings en jachthaven juridisch niet mogelijk

Het is juridisch niet mogelijk om de campings en jachthavens in Roermond met Pasen te sluiten.

Politiechef Ingrid Schäfer-Poels
Drugscriminaliteit grootste kopzorg voor politiechef Schäfer

De grootste kopzorg voor Ingrid Schäfer-Poels, chef van de Politie Limburg, is de drugscriminaliteit en de vervlechting van de onder- en bovenwereld.

Onveiligheidsgevoel
Limburgers voelen zich relatief het vaakst onveilig

Limburgers voelen zich relatief het vaakst onveilig in hun eigen buurt. Met 17,7 procent voert onze provincie de Nederlandse ranglijst aan.

Vierpaardjes spoortunnel Venlo gemeente (29 okt)
Geen extra bijdrage Rijk voor ondertunneling Vierpaardjes

VVD-minister Cora van Nieuwenhuizen blijft bij haar standpunt om geen extra geld op tafel leggen voor de ondertunneling van spoorwegovergang Vierpaardjes in Venlo.

stock buitenlandse webshops AliExpress Amazon Wish
'Veel producten van webwinkels buiten EU zijn onveilig'

Tussen bestelde producten van webwinkels buiten de EU zit veel gevaarlijk spul, constateren de Consumentenbond en vijf Europese zusterorganisaties na onderzoek.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten