Zomer vol stank dreigt in Maasbracht

Er dreigt opnieuw een zomer met stankoverlast voor de omwonenden van veevoederfabriek De Heus in Maasbracht.

Stinkfabriek De Heus vangt bot bij rechter

De aangepaste voorschriften in de vergunning van veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht zijn niet te streng.

Politiek worstelt met vergunning stinkfabriek De Heus

De provinciale politiek worstelt met een nieuwe vergunning voor veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht.

Plan tegen stankoverlast van veevoederfabriek

D66-gedeputeerde Hans Teunissen komt binnen 3 tot 4 weken met een plan van aanpak en een tijdschema voor het terugdringen van de forse stankoverlast van veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht.

Hogere schoorsteen mogelijke oplossing stank De Heus

Een hogere schoorsteen zou een oplossing kunnen zijn voor de stankoverlast van veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht. Onderzoek moet dat uitwijzen.

Stinkfabriek bereid om maatregelen te nemen

Veevoederfabriek De Heus in Maasbracht is bereid om extra maatregelen te nemen om de stankoverlast voor de omgeving fors te verminderen.

Nieuwe statenvragen over stinkfabriek Maasbracht

GroenLinks in het Limburgs Parlement is geïrriteerd over de opstelling van het provinciebestuur in het dossier over de stankoverlast van veevoederfabriek De Heus in Maasbracht.

'Geen onaanvaardbare stankoverlast veevoederfabriek'

Het provinciebestuur ontkent dat er sprake is van onaanvaardbare stankoverlast door veevoederfabriek De Heus in Maasbracht.

CDA tegen nieuwe vergunning stinkfabriek Maasbracht

Het CDA in het Limburgs Parlement heeft zich in felle bewoordingen uitgesproken tegen een nieuwe milieuvergunning voor veevoederfabriek De Heus in Maasbracht.

Omwonenden veevoederfabriek misselijk van de stank

Omwonenden van veevoederfabriek De Heus in Maasbracht worden misselijk van de stankoverlast.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten