Overslaan en naar de inhoud gaan

Veertiende seizoen voor Flikken Maastricht

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 21:50

Flikken Maastricht is voorlopig nog niet van de buis. De populaire politieserie krijgt een veertiende seizoen.

Dat maakte AVROTROS vrijdagavond bekend op social media.

Geen afscheid
"Je hoeft voorlopig nog geen afscheid van ons te nemen; seizoen 14 is een feit", staat te lezen op Instagram. De serie beleeft op dit moment haar dertiende seizoen, en oogst als vanouds hoge kijkcijfers.

Duurt lang
Het was nog geruime tijd onduidelijk of de NPO groen licht zou geven voor een nieuw seizoen. Alhoewel AVROTROS de serie maakt en uitzendt, gaat de NPO over het geld. Hoofdrolspeler Victor Reinier beklaagde zich vorige maand nog dat het lang duurde voordat de NPO de knoop doorhakte.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen