Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Veerle Savelkoul is nieuwe Miss Oktoberfeest

Geplaatst opvrijdag 29 september 2017 - 14:27

De 21-jarige Veerle Savelkoul is voor 2017 het nieuwe gezicht van Oktoberfeest Sittard.

Ze is de opvolgster van Elise Schreuders.

Kennismaking
De kersverse Miss Oktoberfeest wordt komende zondag tijdens de modeshow van Lederhosenland op de Markt in Sittard voorgesteld aan het publiek. Op 13 oktober, de aftrap van het grootste najaarsfeest van het zuiden, wordt ze officieel gekroond door burgemeester Sjraar Cox.

Onwerkelijk
"Het was eerst heel onwerkelijk. Ik dacht: dit kan niet echt waar zijn", zegt de Sittardse op de Facebookpagina van Quant Magazine, een blad dat jaarlijks de verkiezing organiseert. "Ik heb altijd gezegd: ooit wil ik Miss Oktoberfeest Sittard worden. Vorig jaar was ik helaas net te jong. Dit jaar was het dan eindelijk mijn kans."

Lees ook: Frans Bauer gestrikt voor Oktoberfeest Sittard

Het feest van Duitse muziek, Dirndls, Lederhosen en bier vindt dit jaar van 13 tot en met 18 oktober plaats.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen