Overslaan en naar de inhoud gaan

Veer Zien MVV eert 75-jarige legende Willy Brokamp

Geplaatst opvrijdag 26 februari 2021 - 18:26

MVV-legende Willy Brokamp heeft zijn 75ste verjaardag als eregast gevierd op het tienjarig jubileum van supportersorganisatie Veer Zien MVV.

Een beeltenis van Brokamp in actie als speler van MVV siert een spandoek dat werd onthuld in stadion De Geusselt. Daarnaast sneed de oud-speler op feestelijke wijze een taart aan.

Loopbaan
Willy Brokamp, geboren in Kerkrade, brak als voetballer midden jaren 60 door bij MVV. Na ruim driehonderd wedstrijden en zes interlands, verdiende 'De Witte' in 1974 een transfer naar Ajax. In 1976 keerde hij terug naar Maastricht, waar hij nog twee seizoen voor MVV uitkwam.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen