Brand Deurnese Peel Griendtsveen Brabant (20 apr 2020)

Smeulende Peelbrand aangewakkerd door harde wind

De forse wind heeft de smeulende brand in de Deurnese Peel bij Griendtsveen weer aangewakkerd. Zondagavond heeft de brandweer het her en der oplaaiende vuur bestreden.

blusheli helikopter griendtsveen peel brand (20 apr 2020)
Helikopters Defensie gaan natuurbrand Griendtsveen blussen

Twee helikopters van Defensie zijn maandagavond rond 18:30 uur begonnen met het bestrijden van een grote natuurbrand bij Griendtsveen. De brandweer verwacht dat het bluswerk nog uren gaat duren.

Opnieuw brand uitgebroken in natuurgebied De Peel

De brandweer in Meijel is donderdagavond uitgerukt voor een nieuwe brand in natuurgebied De Peel.

Uitbreiding van Peelbrand met zwepen voorkomen

Door optreden van Staatsbosbeheer en de brandweer is een uitbreiding van de brand in natuurgebied de Deurnese Peel voorkomen.

Veenbrand Deurnese Peel kan weken aanhouden

De veenbrand die sinds dinsdagavond woedt in natuurgebied de Deurnese Peel kan nog weken aanhouden. De brandweer is er zeker van dat de brand door menselijk handelen is ontstaan.

Brand legt driekwart van natuurgebied bij Deurne in de as

De veenbrand in de Liesselsepeel bij Deurne die precies een week geleden begon, heeft driekwart van dit natuurgebied in de as gelegd.

Veenbrand Peel is onder controle

De veenbrand in de Deurnese Peel is zo goed als onder controle.

Hulp van buiten ingeroepen voor veenbrand Mariapeel

De veenbrand die donderdagavond uitbrak in de Mariapeel bij Helenaveen, laat zich moeilijk blussen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten