Overslaan en naar de inhoud gaan

Veelbelovende racetijd Verstappen in tweede training

Geplaatst opvrijdag 23 maart 2018 - 7:48

Max Verstappen heeft bij de Grand Prix van Australië een veelbelovende snelheid laten zien in de tweede vrije training van het nieuwe seizoen in de Formule 1.

De Limburgse coureur noteerde op het Albert Park circuit in Melbourne de tweede tijd in zijn Red Bull-raceauto.

Fractie
Hij klokte 1.24,058 en was een fractie langzamer dan de Brit Lewis Hamilton. De regerend wereldkampioen reed in zijn snelste ronde 1.23,931 in zijn Mercedes. Het verschil bedroeg slechts 0,127 seconde.

Probleemloos
De Fin Valtteri Bottas zette de derde tijd neer in zijn Mercedes en diens landgenoot Kimi Räikkönen reed in zijn Ferrari de vierde tijd. Beiden waren maar net iets minder snel dan Verstappen, die verder een probleemloze training kende.

De coureurs rijden zaterdag nog de derde vrije training en strijden daarna in een kwalificatierace om de startposities voor de race op zondag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen